عوارض خودرو در ترکیه چقدر میباشد؟ آیا نرخ عوارض خودرو در این کشور بالاست؟ امروزه سیستم های حمل و نقل عمومی بسیار گسترش پیدا کردهاند و دسترسی به آنها راحتتر میباشد. اما از طرفی بسیاری از افراد هستند که می خواهند با خودروی شخصی خود در شهر رانندگی کنند.
افرادی که دارای تابعیت خارجی هستند بیشتر ترجیح میدهند که از خودرو شخصی برای رفت و آمدهای شهری و بین شهری بهره ببرند. چرا که ممکن است هنگام استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی با مشکلاتی رو به رو شوند.
اگر شما قصد دارید که با اتومبیل خود در اتوبانها، خیابانها و جادههای این کشور تردد داشته باشید، باید به فکر پرداخت عوارض خودرو در ترکیه باشید.
ذکر نکتهای در این قسمت ضروری به نظر میرسد که شما برای خرید اتومبیل در ترکیه بازتر میباشد. چرا که برندهای زیادی وجود دارند که اتومبیلهای مختلفی با امکانات ویژه تولید کردهاند و قیمت هر یک از این اتومبیلها در ترکیه نسبت به ایران پایینتر میباشد.
برندهای مطرحی که در جهان وجود دارند در کشور ترکیه دارای خط رسمی تولید هستند. به نحوی که خریداران به هر برند و مدلی که علاقه داشته باشند به راحتی می توانند به آن دست پیدا کنند.
زمانی که در کشور ترکیه به رانندگی در بین شهرها و روی پلها و جادههای دیگر میپردازید، باید عوارضی را پرداخت کنید. در بسیاری از جادهها ممکن است کیوسکهای دریافت عوارض را قرار داده باشند؛ اما امروزه از سیستم پیشرفته تری برای پرداخت عوارض خودرو ترکیه استفاده می کنند.
قوانین زیادی وجود دارند که در حین رانندگی باید آنها را رعایت نمایید. اگر قوانین موجود را زیر پا بگذارید و آنها را نقض کنید شامل پرداخت جریمههای سنگین میشوید.
نحوه پرداخت عوارض خودرو ترکیه


برای پرداخت عوارض در ترکیه از سیستم های کاربردی استفاده خواهید کرد که به سیستم گذر سریع معروف می باشند. از سال 2012 تا به امروز این سیستم کاربردی فعالیت خود را شروع کرده است.
برای پرداخت عوارض در این شیوه، ابتدا به شیشه جلو ماشین برچسبی به نام OGS چسبانده میشود. با انجام این کار، هنگامی که خودرو شما از پل های برون شهری، بزرگراهها یا ایستگاههای عوارض بین شهری رد میشود، با توجه به محاسباتی که از قبل انجام شده، مبلغی به عنوان عوارض خودرو در ترکیه پرداخت میشود.
مجازات نقض قوانین پرداخت عوارض در ترکیه


لطفا به این نکته دقت داشته باشید زمانی که از بزرگراهها، پلها یا جادههایی که به گیشه پرداخت عوارض خودرو مجهز هستند، عبور می کنید باید عوارض خود را پرداخت نمایید. در واقع پرداخت عوارض خودرو در ترکیه از مهم ترین قوانینی می باشد که رانندگان باید به آن توجه کنند.
در صورتی که به این سیستم و قوانین توجه نداشته باشید، بعد از مدت ۱۵ روز جریمهای را برای شما در نظر خواهند گرفت که تقریبا ۱۰ برابر هزینه اصلی عوارض می باشد. اگر نسبت به این قانون بیتوجه باشید ممکن است مجبور شوید چندین برابر مبلغ عوارض را در فاصله زمانی بسیار کمی پرداخت کنید. شما 15 روز فرصت دارید که برای پرداخت عوارض عقب افتاده خود اقدام نمایید.
در ترکیه گاهی ممکن است سیستم خودکار عوارض خراب شود یا مشکلی در پرداخت وجود داشته باشد، در این شرایط سریعا بایستی به مدیریت حساب و اطلاعات مراجعه کرده و با پرداخت جریمه خود در مدت زمانی که برای شما تعیین کردهاند، تخفیف خوبی بگیرید.
هزینه نگهداری خودرو در ترکیه


در کشور ترکیه ماشین ها به دو نوع بنزینی و دیزلی دسته بندی می شوند. ماشین های دیزلی برای استفاده در مسافتهای طولانی بسیار مناسب هستند؛ اما برای رفت و آمد در خیابانها و ترددهای شهری خودروهای بنزینی کارایی بهتری را از خود نشان میدهند. صدای موتور خودروهای دیزلی بیشتر از ماشین های بنزینی می باشد و هزینه تعمیر آن ها هم به نسبت بالاتر است.
هزینه تعمیر و نگهداری خودرو دیزلی در ترکیه بسیار بالا می باشد، چرا که قیمت بنزین در شهرهای مهاجر پذیر بالاتر از قیمت گازوئیل است. همچنین بعد از طی مسافتی باید به تعویض روغن خودرو بپردازید، از طرفی ممکن است قطعات مصرفی ماشین چون فیلترهای روغن و هوا نیاز به تعویض پیدا کنند.
تعویض لاستیک ها، سرویس های معمولی خودرو، تعمیر سیستم های برقی و … همگی نیاز به هزینه بسیار زیادی دارند. همه این موارد برای خودروهای بنزینی با قیمت های مناسبی در کشور ترکیه انجام خواهند گرفت.
عوارض خودرو در ترکیه برای تمامی ماشینها بایستی پرداخت شود و تفاوتی وجود ندارد. چنانچه ماشین دیزلی داشته باشید یا ماشین بنزینی، هیچ تفاوتی نمیکند. پراخت عوارض خودرو ترکیه جزو قوانینی است که نبایست نقض شود.