در حال حاضر کشور ترکیه به یکی از کشورهای مورد علاقه ایرانیان تبدیل شده است علت آن هم عدم نیاز به اخذ ویزا می باشد. همچنین فرهنگ و شیوه زندگی مردم ترکیه تا حدودی مشابه به ایران می باشد. البته به یاد داشته باشید برای رفتن به کشور ترکیه باید قوانین و مقررات خاصی را رعایت کنید. عدم رعایت قوانین کشور ترکیه موجب خسارت های زیادی می شود. از جمله پرداخت جریمه اضافه ماندن در ترکیه نمونه ای از عدم توجه به قوانین ترکیه می باشد. همچنین به خاطر بسپارید عدم نیاز به ویزا برای رفتن به کشور ترکیه از محدودیت های بسیاری برخوردار است.


مدت زمانی که ایرانیان می خواهند در ترکیه بدون داشتن ویزا اقامت داشته باشند، 90 روز می باشد. چنانچه فرد بیش از 90 روز در ترکیه اقامت داشته باشد، مشمول جریمه های سنگینی خواهد شد. حال ممکن است برایتان سوال پیش آید که مقدار جریمه اضافی ماندن در ترکیه چقدر است؟
سعی کردیم در این باره اطلاعاتی در اختیارتان قرار دهیم پس تا پایان مقاله همراه سایت آسیا ملک باشید.
اقامت در ترکیه چند روز است؟
همانطور که کمی بالاتر به آن اشاره کردیم، مقدار زمان مجاز برای افرادی که ویزا ندارند، 90 روز می باشد. شما می توانید هر شش ماه یک بار بدون نیاز به ویزا به ترکیه سفر کنید. به روایتی می بایست به تعداد روزهای که در این کشور حضور داشته اید، همان مقدار هم باید در خارج از ترکیه بمانید. در این مدت زمان 90 روز که فرد داخل ترکیه است، نباید هیچگونه فعالیت اعم از فرهنگی، تجاری و … انجام دهد. هرچقدر که فرد بیشتر از90 روز در ترکیه حضور داشته باشد مشمول جریمه اضافه ماندن در ترکیه می شود.
جریمه اضافه ماندن در ترکیه چقدر است؟
در این قسمت می خواهیم بدانیم که مقدار جریمه اضافه ماندن در کشور ترکیه چقدر است و چگونه محاسبه می شود؟
در جواب این سوال باید ذکر کنیم هزینه جریمه برای هر یک از اتباع خارجی متغیر می باشد. از آنجایی که مقدار جریمه بر اساس روز و سن افراد محاسبه می شود باید بگوییم جریمه اضافه ماندن برای ایرانیان به دو دسته تقسیم می شود.
- افراد بالای 18 سال
- افراد کمتر از 18 سال
مقدار هزینه جریمه برای گروه اول یعنی افراد بالا 18 سال، 50 دلار به علاوه 110 لیر جهت صدور کارت اقامت می باشد. مبلغ ذکر شده تنها برای ماه اول است و هر چه بیشتر بگذرد 10 دلار به مبلغ جریمه اضافه می شود.
مقدار جریمه اضافه ماندن در ترکیه برای افراد زیر 18 سال 25 دلار به علاوه 110 لیر جهت صدور کارت اقامت می باشد. پس از هر ماه که بیشتر در ترکیه ماندگار شوید، 10 دلار به قیمت آن اضافه می شود.
جهت خرید ملک در ترکیه با ما در تماس باشید
چه زمان باید جریمه اضافه ماندن را پرداخت نمود؟
حال که از مقدار جریمه زیاد ماندن در ترکیه مطلع شده اید، وقت آن رسیده که بدانید تا چه زمانی فرصت دارید که مبلغ را پرداخت کنید. مقدار جریمه تعیین شده، می بایست قبل از خروج از مرزهای ترکیه به حساب دولت ترکیه واریز گردد.
جریمه مشخص شده با دلار محاسبه می شود که شما می بایست با لیر آن را به پرداخت کنید.


اگر جریمه را پرداخت نکنیم چه اتفاقی می افتد؟
قطعا در هر جای دنیا که قانون شکنی کنید، دولت آن کشور با فرد قانون شکن رفتار جدی خواهد داشت. به طور خلاصه اگر جریمه خود را پرداخت نکنید توسط دولت ترکیه دیپورت خواهید شد. ( 1 الی 5 سال اجازه ورود به کشور ترکیه را نخواهید داشت.)
شرایط مدت زمان پرداخت جریمه به شرح زیر می باشد:
- چنانچه افراد خارجی 3 الی 6 ماه بدون داشتن مجوز در ترکیه بمانند، 1 ماه توسط دولت ترکیه دیپورت می شوند.
- اقامت در ترکیه در مدت زمان 1 الی 2 سال بدون مجوز، باعث می شود فرد نتواند به مدت یک سال وارد خاک ترکیه شود.
- چنانچه مدت زمان اقامت به طور غیرقانونی به 3 ماه برسد، مدت زمانی که فرد دیپورت می شود تا 3 ماه طول می کشد.
- اگر مقدار جریمه مشخص شده را پرداخت نکنید و از کشور به طور غیر قانونی خارج شوید، دیگر اجازه ورود به کشور را نخواهید داشت حتی اگر از مدت زمان دیپورت شدن شما هم گذشته باشد.
جریمه دیپورت از ترکیه به چه معناست؟
به اقداماتی که موجب نقض قوانین ویزا گردد و به واسطه آن اقدامات، فرد از کشور اخراج شود را دیپورت می گویند. افرادی که نمی دانند چه مقدار جریمه باید پرداخت کنند، با مراجعه به درب های مرزی می توانند از این موضوع مطلع گردند.
چگونگی رفع دیپورت ترکیه
اگر شامل جریمه دیپورت از ترکیه شده اید و می خواهید این مشکل را رفع کنید، می توانید از راه های متفاوتی اقدام کنید که در ادامه برایتان شرح داده ایم.
هریک از افراد مشمول جریمه، می توانند از یک شخص حقیقی و یا حقوقی ترک درخواست کنند تا برایشان دعوت نامه بفرستند. در این شرایط احتمالا دولت ترکیه به رفع دیپورتی آن فرد اقدام خواهد کرد.
از دیگر راه های رفع دیپورتی، مراجعه به کنسولگری ترکیه در ایران می باشد. افراد می توانند از کنسولگری ترکیه بخواهید تا برای آن ها ویزا تحصیلی و یا کاری صادر کند. در چنین شرایطی فرد می تواند مبلغ جریمه خود را پرداخت کرده و بلافاصله به کشور ترکیه بازگردد.
چند نکته مهم در مورد دیپورت شدن از ترکیه
دیپورت شدن از کشور ترکیه از جمله مشکلاتی می باشد که ممکن است برای هر فرد اتفاق بیفتد. هر کشوری دارای قوانین مخصوص به خود می باشد که هنگام ورود به آن باید تابع تمامی قوانین باشید. چنانچه از قوانین این کشور سر پیچی کنید شامل جریمه های سنگینی می شوید. اگر برای مسافرت و تفریح با خانواده به کشور ترکیه سفر می کنید پیشنهاد می کنیم در مدت زمانی که آن جا هستید تابع قوانین باشید تا ممنوع الورود نشوید.
افرادی که از راه های غیرقانونی قصد مهاجرت به ترکیه را دارند، باید از این موضوع مطلع شوند که در صورت دستگیر شدن توسط پلیس های ترکیه، به کشور خود فرستاده می شوند و برای همیشه اجازه ورود به ترکیه را نخواهند داشت.
در صورتی که دیپورت شده اید، تلاش کنید تا هر چه سریع تر رفع دیپورت شوید. برای این کار می توانید از یک وکیل خبره کمک بگیرید.
گاهی اوقات بعضی از افرادی که دیپورت می شوند، خودشان هم از علت آن مطلع نیستند. برای پیشگیری از این اتفاقات توصیه می کنیم قبل از سفر تمامی شرایط را بسنجید و کنترل شده سفر کنید.


جمع بندی
در این مقاله از سایت آسیا ملک سعی کردیم هر چیز که مربوط به جریمه دیپورت از ترکیه و همچنین جریمه اضافه ماندن در ترکیه است را برایتان شرح دهیم. حال شما تقریبا با قوانین اضافه ماندن در ترکیه آشنا شده اید که می توان از این اطلاعات استفاده کرده و یک سفر به یاد ماندنی را تجربه کنید. اگر هرگونه سوال در این باره داشتید می توانید از مشاورین و کارشناسان مجموعه آسیا ملک مشاوره بگیرید تا در اسرع وقت شما را راهنمایی کنند. از این که تا پایان مقاله همراه ما بوده اید از شما سپاسگزاریم.