هر آنچه باید در مورد قوانین ازدواج در ترکیه بدانید!

ازدواج در ترکیه

ازدواج در ترکیه برای بسیاری از جوانان یک رویا محسوب می شود چرا که این کشور یکی از زیباترین کشورهای توریستی بشمار می رود. از آنجایی که کشور ترکیه از موقعیت جغرافیایی بسیار خوبی برخوردار است، توانسته خیلی از جوانان ایرانی را به ازدواج در این کشور ترغیب کند. در ادامه این مقاله از سایت آسیا ملک قصد داریم شما را با هر آنچه مربوط به قوانین ازدواج در ترکیه است آشنا کنیم. پس تا پایان مقاله همراه ما باشید.

هر آنچه باید در مورد قوانین ازدواج در ترکیه بدانید!

شرایط لازم جهت قرارداد ازدواج در ترکیه چیست؟

عدم ازدواج با خویشاوندان نزدیک

در ترکیه مانند کشورهای اسلامی، ازدواج میان خواهر برادر، عمه برادرزاده و خواهرزاده، عمو و عمه ممنوع است.

ازدواج مجدد

اگر فردی قبلا ازدواج کرده باشد و بخواهد ازدواج مجدد انجام دهد، می بایست قرارداد ازدواج اول خود را فسخ کند. جالب است بدانید در کشور ترکیه تعداد زوجات جرم محسوب شده و مجاز نمی باشد. این نوع قانون برای تمامی افراد ترکیه چه خارجی و چه بیگانه صدق می کند.

توانایی ازدواج

افرادی که از سلامت روانی و ذهنی برخوردار هستند می توانند ازدواج خود را در ترکیه ثبت کنند. همچنین سن قانونی جهت ازدواج در کشور ترکیه 18 سالگی می باشد.

توانایی ازدواج

نگاهی بر قوانین ازدواج در ترکیه

بر اساس قوانین ازدواج در کشور ترکیه، یک فرد تابع کشور ترکیه با یک فرد خارجی و یا دو فرد خارجی می توانند با هم ازدواج کنند. به یاد داشته باشید که تمامی این مراحل توسط  مقام های صلاحیتدار ترکیه صورت خواهد گرفت. همچنین دو فرد خارجی که از ملیت های یکسان برخوردار هستند، می توانند ازدواج خود را در دفاتر رسمی ازدواج ترکیه به ثبت برسانند. به این نکته توجه کنید که ازدواج های مذهبی کمی برای این کشور ناشناخته است و حتما می بایست این ازدواج در محضر صورت گیرد. تمامی ازدواج هایی که در ترکیه انجام می شود، باید توسط مقامات بالای کشور صورت گیرد و مطابق قوانین وضع شده باشد.

چگونگی ازدواج دو فرد با ملیت یکسان

هر دو فرد تابعیت کشور ترکیه را نداشته اما هردو آن از ملیت مشابه هم برخوردار باشند، ازدواج این دو فرد فقط از طریق کنسولگری ترکیه امکان پذیر می باشد. برای این که ازدواج شما توسط کنسولگری و یا مقامات ترکیه به ثبت برسد، می بایست یک سند جهت صلاحیت شما برای ازدواج از کشور خود دریافت کنید.

قوانین ازدواج دو فرد با ملیت های متفاوت

 یکی دیگر از ازدواج هایی که باید مطابق قوانین ازدواج در ترکیه باشد، ازدواج زوج هایی است که از ملیت های مختلف برخوردار هستند. اگر دو فرد دارای ملیت های مختلف باشند و هیچکدام تابعیت ترکیه را نداشته باشند، ازدواج آن ها توسط مقام ترکیه صورت می گیرد. همچنین هر دو فرد باید از کشور خود نامه ای جهت صلاحیت فرد برای ازدواج تهیه کنند تا ازدواج آنان در ترکیه ثبت شود.

قرارداد ازدواج در ترکیه چیست؟

به هرگونه توافق میان دو فرد با رعایت قوانین کشور را قرارداد ازدواج می گویند. ازدواج در ترکیه نسبت به دیگر کشورهای جهان آسان تر می باشد. از همین جهت بیشتر افراد تمایل دارند در این کشور ازدواج خود را به ثبت برسانند. فردی که می خواهد در ترکیه ازدواج کند، باید حداقل چهار روز جلوتر از روز موعد در ترکیه حضور داشته باشد.

ازدواج با یک فرد ترکی از چه مزایای برخوردار است؟

بر اساس قانون و مقررات ترکیه، بانوانی که با افراد ترکی ازدواج کنند می تواند اقامت ترکیه را اخذ نمایند. البته باید بدانید در این قانون هیچگونه تبعیض جنسیتی قائل نمی باشد و مردانی که با بانوان ترکی ازدواج می کنند هم می توانند اقامت ترکیه بگیرند.

مدارک لازم برای قرارداد ازدواج در ترکیه چیست؟

مدارک لازم جهت ثبت قرارداد ازدواج در ترکیه به شرح زیر می باشد:

  • شناسنامه و پاسپورت خانم و آقا
  • 4 قطعه عکس
  • ارائه مدرکی که ثابت کند فرد مجرد است.
  • خانم هایی که قبلا ازدواج کرده اند، باید 300 روز از طلاق آن ها گذشته باشد.
  • دختر و پسرانی که زیر 18 سال بوده باید رضایت نامه از والدین خود ارائه دهند.
  • با وجود رضایت نامه والدین باز هم ازدواج برای پسران زیر 17 سال و دختران زیر 15 سال ممنوع می باشد.
  • تکمیل فرم درخواست جهت گرفتن اقامت ترکیه به واسطه ازدواج
  • ارائه اسنادی که نشان دهنده وضعیت شهروندی افراد باشد.
  • ارائه اسنادی که ثابت کند زوج در کنار یکدیگر زندگی می کنند.
  • ارائه رسید در خصوص هزینه های پرداخت شده
مدارک لازم برای قرارداد ازدواج در ترکیه چیست؟

برخی از آداب و رسوم مردم ترکیه مشابه فرهنگ و آداب رسوم ایرانیان می باشد از همین جهت فرد ایرانی که در ترکیه ازدواج می کند، رفتار نسبتا خوبی با شریک خود خواهد داشت. برای این که بتوانید یک ازدواج موفق و فاقد دردسر در این کشور داشته باشید، پیشنهاد می کنیم با تمامی قوانین ازدواج در ترکیه آشنا شوید. حتی رعایت تمامی قوانین می تواند برای افراد از امتیازاتی برخوردار باشد.

از اینکه تا پایان مقاله همراه ما بوده اید از شما سپاسگزاریم.

مقایسه املاک

مقایسه کنید (0)