نحوه گرفتن وام در ترکیه چگونه است؟

نحوه گرفتن وام در ترکیه
نحوه گرفتن وام در ترکیه چگونه است

گرفتن وام در ترکیه چه مراحلی دارد؟ آیا دریافت وام برای مهاجران نیز امکان‌پذیر است؟ بسیاری از افراد بعد از اینکه اقامت ترکیه را دریافت می ‌کنند، به ‌راحتی می ‌توانند به این کشور مهاجرت کنند. برای تامین بودجه مالی خود به منظور راه اندازی کسب‌ و کارهای مختلف وام دریافت نمایند. یا این‌ که به خرید و فروش ملک و مستغلات بپردازند.

عده‌ای دیگر از افراد ممکن است با استفاده از وام هزینه‌‌های خود را پرداخت نمایند. نحوه دریافت وام در ترکیه برای اتباع خارجی و مهاجران دارای شرایط مختلفی است که در ادامه برای شما بازگو خواهیم کرد.

کسانی که از تابعیت خارجی برخوردار هستند برای راه ‌اندازی کسب ‌و کار یا تامین برخی نیازهای خود درخواست دریافت وام می ‌کنند. از طرفی موانع زیادی برای دریافت تسهیلات بانکی برای اتباع خارجی وجود دارد.

اما در سال‌ های اخیر، ترکیه برای حمایت از سرمایه ‌گذاری‌‌های خارجی، سیاست‌‌های مختلفی را اتخاذ کرده که باعث شده بانک‌ های ترکیه به اتباع خارجی هم وام‌هایی را اعطا نمایند. 

شرایط گرفتن وام در ترکیه

شرایط گرفتن وام در ترکیه

از مهم‌‌ترین شرایط گرفتن وام در ترکیه می‌‌توان به گزینه اثبات استطاعت مالی دریافت ‌کنندگان وام اشاره کرد. برای اثبات این مورد بایستی برای بانک محرز شود که بازپرداخت‌‌های ماهیانه وام بیشتر از ۴۵ درصد درآمد شما در طول ماه نیست.

نرخ بهره وام‌هایی که بانک ‌های ترکیه ارائه می ‌کنند از ۸ تا ۱۳ درصد خواهد بود و مدت‌ زمان بازپرداخت آن ‌ها بین ۱۰ تا ۱۵ سال است. مدت ‌زمان بازپرداخت دارای شرایط سنی می باشد. به این معنی که فرد دریافت‌ کننده وام تا پایان مهلت باز پرداخت باید کمتر از ۸۰ سال سن داشته باشد. 

در این کشور مهاجرانی که قصد دارند خانه‌‌ای را خریداری کنند، قادر خواهند بود وام مسکن را دریافت کنند. این وام‌ به مدارکی نیاز دارد که در ادامه آن‌ ها را برای شما شرح خواهیم داد.

گرفتن وام مسکن در ترکیه

گرفتن وام مسکن در ترکیه

این روزها بازار املاک و مستغلات در ترکیه بسیار پر رونق است و افراد زیادی از سراسر جهان در حوزه مسکن سرمایه گذاری می کنند؛ به همین خاطر گرفتن وام در ترکیه برای این منظور توسط مهاجران بسیار متداول می‌باشد.  

تامین مالی به ‌اندازه ارزش ملک یکی از نکات مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید. به ‌عنوان مثال، اگر شما قصد دارید خانه‌‌ای را در ترکیه خریداری کنید، اما نمی‌‌خواهید پول آن را به ‌صورت یکجا و نقدی پرداخت نمایید؛ می‌‌توانید درخواست برای گرفتن وام مسکن در ترکیه درخواست دهید.

اگر به هر دلیلی قصد ندارید از پول نقد برای خرید ملک در ترکیه استفاده کنید، گرفتن وام در ترکیه بهترین راهکار ممکن بشمار می‌ رود.

با توجه به این‌ که تعداد مهاجران و اتباع خارجی مقیم ترکیه افزایش پیدا کرده‌‌اند، بانک ‌های این کشور در صورتی‌ که این افراد شرایط آن را داشته باشند به اعطای وام به درخواست کنندگان خواهند پرداخت.

نحوه دریافت وام در ترکیه به این صورت است که شما اول باید یک ضامن معتبر به بانک معرفی کرده و از اجازه کار در ترکیه برخوردار باشید. همچنین بایستی اقامت داشته و توانایی بازپرداخت اقساط وام را به بانک اثبات نمایید. این مدرک یکی از مهم‌ترین مراحل گرفتن وام در ترکیه به شمار می‌رود.  

نکات مهم برای دریافت وام در ترکیه

نکات مهم برای دریافت وام در ترکیه

دولت برای اینکه سیاست مناسبی را برای جذب سرمایه ‌گذاران انجام دهد و آن ‌ها را تشویق به خرید ملک در ترکیه نماید، به فکر اعطای وام به خارجی‌ها می‌‌باشد. تسهیلات و شرایطی که برای مهاجران در نظر گرفته شده در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی در نوع خود بی نظیر است.   

اکثر بانک ‌هایی که در ترکیه به ارائه وام می ‌پردازند، بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از ارزش واقعی ملکی که قصد خرید آن را دارید، به شما وام می ‌دهند. مدت زمان لازم برای بررسی و دریافت کامل مدارک تقریبا ۴ روز می‌باشد. در این بازه زمانی بانک‌ ها به ارزیابی ملک مورد نظر پرداخته و بعد از بررسی‌‌های لازم وام مسکن شما را تایید خواهند کرد.

البته به این نکته دقت کنید که اگر بخواهید برای پروژه‌‌های درحال ساخت وام دریافت کنید، بانک‌‌ها تقریبا بعد از اتمام ۹۰ درصد از کارهای ساخت‌ و ساز وام را به شما اعطا خواهند کرد.

برای خرید ملک در ترکیه به صورت اقساطی، نیازی به گرفتن وام نیست. شما می‌توانید 20 تا 30 درصد از مبلغ پروژه‌های در حال ساخت را پرداخت کرده و مابقی را در فواصل تعیین شده از درآمد خود پرداخت نمایید.

این زمانی قابل انجام است که درآمد شما از مجموع هزینه‌های زندگی شما بیشتر بوده باشد. در این روش نیازی به گرفتن وام در ترکیه نداشته و بهره بانکی نیز پرداخت نمی‌کنید.  

باقیمانده‌ی مبلغ خانه را طبق قسط‌ بندی‌هایی که انجام ‌شده است می ‌توانید پرداخت کرده و در این روش هیچ ‌گونه نیازی به پرداخت بهره وام بانکی ندارید.

مقایسه املاک

مقایسه کنید (0)